DIRTBIKE PITBIKE TUNNING

pitbike forum sohoo orion pitbike pit bike dirtbike dirt bike tunning výkon tuning

http://720.cz/?cat=32
www.pitbike.cz
www.volny.cz/martin0000
http://album.volny.cz/martin0000/
www.dirtbike.blog.cz
www.zero-99.com -zvýšení rychlosti

back to the forum | post new topic You're not logged in - [log in] or [register]
Weeteg
anonymous user

2008-01-02 16:16:19
Arrowy 125 Reply to this postReply with quote to this postYou can't edit this post!You can't delete this post!
Čau nevíte nekdo neco o pitbiku arrowy 125? Od sohoo se celkem liší, nemate zkusenosti s kvalitou? Svýkonem?nebo neco co by mi mohlo pomoct pri rozhodovani mezi Sohoo a arrowy? Arrowy ma papirove vetsi vykon ale otazka je jestli to tak je a jestli to motor vydrží
Prohlidnete si jí na http://moto-sport.supereshop.cz/katalog/463/pit-bike/?TM=463&PHPSESSID=bd6ce06a6630e651bdcb9f3402237631 maj tam i nahradnu dily a obchod mi pride celkem solidní
PLS pište vsechno co o nem víte, díky moc

SamVool
anonymous user

2008-01-08 04:19:29
Re: Weeteg Reply to this postReply with quote to this postYou can't edit this post!You can't delete this post!
Zdar, já tenhle bike mam, konkrétně typ DB1H kterej má motor 138ccm (cca 13 koní výkon) a olejovej chladič. Taky sem se rozhodoval jestli jít do sohoo nebo orion a pak sem objevil tuhle značku. Docela pěkný designově a podobá se to konstrukcí kvalitním značkovejm pitům. Ten model co si na něj dal nahoře link je ten základní od týhle značky, má motor 125ccm chlazený vzduchem (což je úplně vyhovující), ale bál bych se toho rámu, ten nevypadá že toho hodně vydrží (i když na ježdění po polních cestách by to stačilo), ten model co mám já už má rám lepší, z dvojitejch trubek, a taky sem se rozhod právě jít do mašiny s ocelovym rámem kterej ti někdo šikovnej vždycky svaří kdyby bylo potřeba, ty hliníkový deltarámy nevim co vydržej (jestli má někdo zkušenost tak at to sem napíše, jestli to třeba nějak praská a jak se to dá dobře svařit), já radši věřím oceli. Taky se u nás daj v pohodě sehnat díly, tady je link na dva shopy kde maj všechno potřebný na tyhle mašiny a i je prodávaj http://www.vitakuklik.cz/pit-bike-shop.cs.php?category=1
http://ludekjankovskycz.savana.cz/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=38&lang=cs&vmcchk=1

Je to samozřejmě taky čínská výroba, ale řekl bych že jedna z těch "lepších" , proto sem si jí taky koupil, a doufám že sem dobře udělal, zatim sem naprosto spokojenej, pojezd je na tom parádní, projedu všechno jako na velký krosce, výkon skvělej, zatim žádnej problém, jen sem jednou dotahoval šrouby, mám ho 3 tejdny a najel sem tak 5mth, už mě na tom i chytli benga, sem je za sebou neviděl bez zrcátek, ale naštěstí se to ukecalo (den před vánocema smiley Prohlídni si fotky motorek u prvního odkazu a vysleduj si rozdíly v konstrukci apoužitejch komponentech, dražší model má vždycky něco navíc oproti předchozímu, záleží jestli to za tu vyšší cenu stojí, to závisí na tom kde a jak chceš na tý motorce jezdit, podle toho se asi rozhodni. Moh bych ti poslat i nějaký fotky tý mojí mašiny kdybys chtěl, abys to viděl jak to přesně vypadá, nebo kdybys byl z prahy nebo okolí moh by ses mrknout i naživo, poslechnout si i zvuk smiley Celkově je pitbike suprová věc, za relativně málo peněz hodně dobrý zábavy, ale přináší to i starosti s údržbou a tam se dost projeví to jak kvalitní stroj sis pořídil. Jeste se zkus podivat na stranky www.project-fiddy.de kde sem kupoval ja, maj tam taky spoustu dilu a dovazej prave tyhle motorky z ciny, ale sidlej v nemecku a k nam neposilaj, musis si tam dojet nebo si to nechat poslat k nejakymu znamymu. Jinak ten model Arrowy DB1H se u nás prodává za 25tis., já sem to koupil v německu o něco levnějš a sešly se mi dvě, jedna modrá by byla možná na prodej kdyby měl někdo zájem, mám jí ještě nerozbalenou v kartonu složenou, budu jí teprve skládat, dal bych jí za 22tis. Tak doufám že ti to co sem napsal třeba trochu pomůže při rozhodování, kdyby ses něco chtěl ještě zeptat tak sem napiš.

Weeteg
anonymous user

2008-01-09 15:53:26
Re: Arrowy 125 Reply to this postReply with quote to this postYou can't edit this post!You can't delete this post!
Diky ,pomoh si mi pro rozhodoani hele jeste mi rekni jsou motory lifan o tolik kalitnejsi nez neznacko co souz napriklad na modelu co si chco koupit? Zatim sem nasel jeste jednoho ,vaznaho konkurenta - http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=66174&fid= koukni se na nej, a zkus ho porovnat s arrowy 125 byl bych to za to moc vdecnmej, dikysmiley

matroš
registered user

2008-04-08 14:01:14
Re: Arrowy 125 Reply to this postReply with quote to this postYou can't edit this post!You can't delete this post!
Čus.Chtěl bych se zeptat jestly ty pit biky jedou v terénu opravdu tolik jak je uvedeno na u popisů????????Předem děkuji.

seba
forum admin

2008-04-08 16:51:08
Tak jako když se na tom udržíš tak mužeš v terenu klidne to kilo jet....smiley

matroš
registered user

2008-04-08 18:49:26
Tak to je dobře,se právě rozmýšlym jestly to mám koupit nebo ne,ale zatim slyšim samé pizitivní informace.Tak uvidim.

seba
forum admin

2008-04-08 22:37:41
JJJJ jede to nejvic....ja mam 125 a nejlepsi

matroš
registered user

2008-04-09 11:25:38
tak si ho asi teda fakt koupim,když to všichni chválý,ale myslíte že je to lepší než třeba 125 enduro?????

matroš
registered user

2008-04-09 11:29:11
tah ho teda koupim,když ho všichni chválý,ale myslíte že je lepší než třeba 125 enduro???????

seba
forum admin

2008-04-09 22:15:35
JAk to myslis enduro?A pit je nejlepsi jak je malej to je nejlip ovladatelny a lehky.

matroš
registered user

2008-04-13 21:34:13
No já myslel právě na tu jízdu a ovladatelnost a jestly je to zábavější než to enduro.

Ozy
anonymous user

2008-08-18 23:21:43
Re: Weeteg Reply to this postReply with quote to this postYou can't edit this post!You can't delete this post!
zdar.Máš ještě toho pita za 22000Kč?hoď sem kdyžtak nějakej kontakt

Post a reply
username
subject
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley
antispam
1 + 1 = [antispam]